AGRAÏMENTS

A tots els artistes garrotxins, familiars d’artistes o donants particulars que s'han interessat per aquesta acció solidària i han fet aportació d'una obra artística.

Pel disseny de l'exposició: Pilar Ferrés.

Pel recull fotogràfic: Mercè Terricabras.

Pel disseny i composició del catàleg i del bloc: Sebastià Vives; Anna Fàbrega i Diana Blasi (alumnes de 3r curs del Grau de Gràfic en l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot); i Albert Xirgo (Servei Educatiu de la Garrotxa) i Víctor de Paz.

Per la impressió del material gràfic: Alzamora Gràfiques i Canon.

Per la col·laboració en el muntatge dels quadres: Olot Marcs i Vidres la Fageda.

Per la cessió dels locals de l’exposició: Centre Cultural Els Catòlics, Centre Excursionista d’Olot, Associació de Veïns de Sant Ferriol (Capella de Sant Ferriol), Carrer dels Sastres, 9.

Per l’elaboració dels espots, anuncis i falques de ràdio: Núria Pascal i Cati Badosa.

Pel suport i la difusió de l’acció solidària:
-         Càritas diocesana de Girona, Ajuntament d'Olot i els seus organismes autònoms, Consell Comarcal de la Garrotxa, Ajuntaments de la Comarca de la Garrotxa.
-         Mitjans de comunicació: Olot TV, Ràdio Olot, Setmanari La Comarca, El garrotxí.cat, Ràdio 90, Ràdio Sant Joan, Ràdio Besalú, Bas Ràdio, Ràdio la Vall i Ràdio les Planes.
-         Totes les empreses, entitats, institucions, clubs esportius, particulars que han tingut cura de reenviar als seus associats, clients, treballadors, contactes... la informació d’aquesta activitat solidària.
-         A tots els voluntaris per la seva aportació puntual i pels torns de guàrdia de l’exposició.

A tots, moltes i moltes gràcies!

Equip de Càritas responsable del projecte: Joan Pelàez, Manel Moreno, Pep Vergés, Moisès Seoane, Carles Macias, Joan Avellana, Carles Oller i Enric Roca.

_______________

Nota: Al llarg de l’actuació solidària són diverses les persones, entitats, empreses, etc. que fan alguna col·laboració significativa que cal agrair, per aquesta raó el llistat d’agraïments s’actualitzarà periòdicament en aquesta pàgina.